Lite smak av sommar

Nu börjar det kännas att sommaren närmar sig, trots att veckan inleddes med ett par riktigt stormiga dagar. Vi ångrade lite att vi tagit ner en del av isoleringen efter vintern, för vi blev medvetna om hur den kalla blåsten kan ta sig in, men efter stormen kommer lugnet och värmen. ”Vår” häst är tillbaka och betar i hagarna nedanför huset och buskarna blommar för fullt runt oss.

Vår Thai Chi – klass träffas varje vecka. En skön blandning av unga och gamla från när och fjärran. Det är intressant att samlas kring något som är nytt för alla och där det krävs väldig koncentration. Det är verkligen tyst i klassen! Att utföra en massa positioner lungt och fint är dessutom väldigt fysiskt och vi är klart trötta efter passet. Vår lärare May är från Vietnam/Kambodja, har bott många år i Frankrike och bor nu i Grekland, så instruktionerna är på grekiska, engelska och franska i en underbar blandning!!

Söndag kväll, sent efter mörkrets inbrott åkte vi till Boursie för ati titta på himlakroppar i Frank och Dominiques teleskop. Så fascinerande att se mångubbens alla ”porer” och skäggstrån, Jupiters månar och Saturnus ringar!

This entry was posted in Dagbok. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *