Sverigeveckan

Nu har vi varit på ”hembesök” i tio dagar, Roffe på sitt första och jag på mitt andra sedan vi flyttade hit till Karystos första oktober förra året. Härligt har det varit att träffa alla nära och kära i Stockholm och Uppsala! Tyvärr lyckades vi med konststycket att också träffa på influensa-virus, kanske redan på planet upp, bli liggande och i vår tur smitta ner alla andra omkring oss, varav mamma Inga-Lisa (93) var värst.  Nu är vi tillbaka hemma, vi har sett bilder på att det har snöat ända nere i staden medan vi varit borta, men idag lördag blev det solning i linne och kortärmat framför huset och långsam ”rehabiliterings-promenad” i tunn tröja in till centrum för kaffe och ouzo på ”Hjörmet”. Influensan har tagit på oss, när vi for kände vi oss starka som björnar och nu blir vi andfådda bara av att kliva upp på en trottoar-kant! Roffe ligger just och sover, helt slut efter ett jobbigt skidskyttebrons till Karl-Johan Bergman!

Lägenheten var helt utkyld, så vi har fullt sjå att elda, ha på AC:n och släppa in solvärme för att få upp temperaturen inomhus igen.

Kanela blev otroligt glad över att vi kom hem och viker inte många dm från vår sida, hon är lite magrare, men vi vet att hon har fått både mat och kärlek från alla grannarna. Hon var nog lite fundersam över det långsamma tempot när vi gick ner på stan, hon är ju van att det går undan när vi promenerar!

This entry was posted in Dagbok. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *